Euro Motorio

Online sigurnost

S obzirom da je Internet na našim prostorima nažalost još uvijek nedovoljno “siguran medij” za komuniciranje i poslovanje, Euro Motorio tim je za vas kreirao nekoliko korisnih savjeta za internet sigurnost.

 

 

Plaćanje proizvoda vrši se putem svih platežnih kartica, sa kojih se rezervišu sredstva u momentu zaključivanja narudžbe. Kada se izvrši dodatna provjera i da nalog da se izabrana narudžba procesira i šalje kupcu, rezervisana sredstva se skidaju sa računa kupca i prenose na račun Euro Motorio kompanije. Dobit ćete mail o potvrdi narudžbe. 

Kupac prilikom izbora narudžbe ima dvije opcije za dostavu narudžbe:

  • ukoliko kupac želi dostavu na kućna vrata.
  • ukoliko kupac želi preuzeti naručeni artikal u našoj prodavnici. 

Ne dostavljamo van granica BiH.

Euro Motorio može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice euromotorio.ba Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa općim uvjetima i da je posebno bio upozoren na opće uvjete.

Euro Motorio internet shop pruža najviši nivo sigurnosti prilikom plaćanja putem interneta. Za zaštitu povjerljivih podataka pri njihovom slanju putem interneta, osiguran je sigurnosni SSL certifikat (Secure Socket Layer) renomirane kompanije GeoTrust. GeoTrust je vodeća kompanija u pružanju sigurnosnih rješenja za internet stranice, a njihovi certifikati su podržani u svim najpoznatijim internet preglednicima.

Ukoliko se dogodi da Vam je dostavljen proizvod koji niste poručili, isti možete zamijeniti ili vratiti uz refundaciju najkasnije u roku od 7 dana od dana dostave / kupovine.

Moje želje
Kolica za kupovinu
Izgubili ste lozinku?
Kreirajte nalog